Käyttöehdot

Etusivu » Käyttöehdot

Alla olevat säännöt ja ehdot säätelevät Vuokratyöfirmat.fi verkkosivuston ja siihen liittyvien tuotteiden ja palveluiden käyttöä. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää tätä verkkosivustoa. Lisäksi, jos et hyväksy näitä ehtoja, sinun on poistuttava verkkosivustolta.

Käyttäjien sisältö

Mitkään tämän verkkosivuston käytön aikana syötetyt datat, tiedot tai materiaalit eivät ole Vuokratyöfirmat omistuksessa. Siksi olet yksin vastuussa lähetettyjen tietojen, datan tai materiaalien tarkkuudesta, laillisuudesta ja immateriaalioikeuksien omistuksesta. Annat meille luvan käyttää, tallentaa, kopioida, jakaa, lähettää, muotoilla, näyttää ja julkaista mitä tahansa lähetettyjä tietoja, dataa tai materiaalia.


Linkit muille verkkosivustoille, palveluihin ja sovelluksiin

Ellei toisin nimenomaisesti mainita, linkit muille verkkosivustoille, palveluihin ja/tai sovelluksiin eivät ole yhteistyökumppanuuden, hyväksyntämme, yhteistyön tai sponsoroinnin muoto. Jotkin linkit muille verkkosivustoille, palveluihin ja sovelluksiin ovat kuitenkin kumppanilinkkejä. Vuokratyöfirmat.fi voi ansaita palkkion linkkien klikkaamisesta. Vuokratyöfirmat.fi ei ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustojen, palveluiden ja/tai sovellusten toimista, sisällöstä, tuotteista tai palveluista.

Tekijänoikeudet

Kaikki Vuokratyöfirmat.fi verkkosivuston tavaramerkit, grafiikat ja logot ovat Vuokratyöfirmat.fi tai sen lisensoijien tavaramerkkejä. Muut tavaramerkit, grafiikat ja logot voivat olla kolmansien osapuolten tavaramerkkejä. Et saa käyttää tai jäljentää mitään Vuokratyöfirmat.fi tai kolmansien osapuolten omistamia tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Muokkaukset

Vuokratyöfirmat.fi pidättää oikeuden muokata ja muuttaa tätä sopimusta milloin tahansa. Nämä muutokset tulevat voimaan heti, kun näistä ehdoista julkaistaan päivitetty versio. Tämän verkkosivuston käytön jatkaminen muutoksen tekemisen jälkeen merkitsee suostumustasi muutoksiin.

Ehtojen hyväksyminen

Avaamalla ja käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tällä sivulla esitetyt ehdot. Hyväksyt myös sen, että olet hyväksynyt tämän sopimuksen ja suostut sen sisältämiin ehtoihin. Jos et hyväksy ehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää tätä verkkosivustoa.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä sopimuksesta tai sen sisältämistä ehdoista tai sinulla on muita tiedusteluja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@vuokratyofirmat.fi.