Mainoskäytännöt

Etusivu » Mainoskäytännöt


Tämän sivun tarkoituksena on kertoa sinulle lisää mainoskäytännöistämme ja siitä, miten ansaitsemme tuloja verkkosivustollamme. Kertoessamme olevamme läpinäkyvyyden puolestapuhujia ja tarjoavamme puolueetonta, relevanttia ja oikeaa tietoa eri palveluntarjoajista, koskee tämä läpinäkyvyys myös omia markkinointikäytäntöjämme ja sitä, miten ansaitsemme tuloja verkkosivustollamme. Käsittelemme näitä asioita yksityiskohtaisesti tällä sivulla ja toivomme, että saat näin selkeämmän käsityksen toiminnastamme.

Me Vuokratyöfirmat.fi sivustolla hyväksymme mainonnan, mutta teemme aina selkeän eron mainonnan ja toimituksellisen sisällön välillä. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että mainokset esitetään tavalla, joka ei häiritse kävijöiden lukukokemusta. Tämä ei rajoitu ainoastaan sivujen suunnitteluun ja mainosten määrään artikkeleissa.

Kuinka ansaitsemme rahaa

Ainoa tapa ylläpitää riippumatonta verkkosivustoa ja jatkaa erinomaisen sisällön luomista lukijoillemme on tehdä yhteistyötä. Niin mainostajien kuin sellaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka haluavat tavoittaa sivustomme käyttäjät. Meillä on monenlaisia yhteistyökumppaneja, ja kerromme niistä mahdollisimman yksityiskohtaisesti jäljempänä. Haluamme kuitenkin korostaa, että näillä kumppanuuksilla, markkinointisisällöillä ja sponsoroinneilla EI ole vaikutusta sivustomme sisältöihin. Ensisijaisena tavoitteenamme on pitää sivustomme käyttäjät ajan tasalla ja tyytyväisinä verkkosivustomme sisältöön, sillä ilman laajaa kävijäkuntaamme, ei meillä olisi liiketoimintaa.

Siksi toimituksellinen riippumattomuutemme on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta emme levitä virheellisiä tietoja arvosteluissamme, suosituksissamme, artikkeleidemme sisällössä ja verkkosivustollamme näkyvissä listoissamme. Joten, kun tämä on mainittu, kerromme alla lisää sivustomme mainonnasta ja kumppanuuksistamme:

Yhteistyökumppaneidemme affiliate-linkit

Lähes kaikissa verkkosivustomme artikkeleissa on lista erilaisista palveluntarjoajista. Meillä on kumppanisopimus useimpien näiden yritysten kanssa. Kumppanisopimukset voivat olla muodoltaan ja ehdoiltaan erilaisia, mutta niiden pääpointtina on, että saamme niistä palkkion.

Vertailulistat, joissa on yhteistyökumppaneitamme

Useimmissa artikkeleissamme tai laskeutumissivuillamme on vertailulista/-taulukko eri palveluntarjoajista. Listassa näkyvät vain ne sivustot, jotka liittyvät käyttäjän tekemään hakukyselyyn. Esimerkiksi, jos sivustomme käyttäjä on lukemassa henkilöstövuokrausta käsittelevää sivua, listalla luetellaan vain yrityksiä, jotka tarjoavat henkilöstövuokraus palveluita. Näiden yritysten järjestys voi kuitenkin riippua siitä, millaisen markkinointisopimuksen olemme kyseisten palveluntarjoajien kanssa solmineet. Tämä ei tarkoita sitä, että listoiltamme löytyisi huonoksi arvioituja palvelun tarjoajia, mutta parhaiten maksavat kumppanimme sijoitetaan korkeammalle vertailuluetteloissa. Kunhan ne vastaavat käyttäjien hakukyselyä ja sitä, mitä he etsivät.

Listasijoitusten myyminen

Joskus myymme mainoskumppaneillemme tietyn paikan verkkosivustollamme näytettäviin listoihin/taulukoihin. Näitä mainospaikkoja myymällä saamme kiinteän palkkion, jonka suuruus ei ole riippuvainen siitä klikkaavatko sivustomme käyttäjät kumppanimme linkkiä vai eivät.

Yhteenveto

Haluamme sinun olevan tietoinen siitä, että saamme palkkion ja tuloja verkkosivustollamme. Haluamme kuitenkin edelleen painottaa, että tämä on edellytys sille, että voimme jatkossakin tarjota ilmaista ja laadukasta tietoa lukijoillemme, eikä se vaaranna toimituksellisia standardejamme. Pysymme puolueettomana, riippumattomana ja läpinäkyvänä vertailusivustona, joka toimii kävijän eduksi.

Mainoskäytäntö UKK

Ansaitsetteko te rahaa vertailulistoilla?

Tavallaan. Ansaitsemme rahaa kumppanilinkeistä, kuten edellä kerroimme. Palvelun tarjoajien sijoitus ja näkyvyys listoilla riippuu siitä, miten suuren palkkion saamme. Lisätietoja tästä löydät yllä olevasta artikkelista.

Ovatko vertailunne 100 %:sen puolueettomia?

Kyllä. Vaikka esittelemme eri palvelun tarjoajia ja ansaitsemme rahaa kumppanilinkeillä, yrityksillä ei ole sananvaltaa toimitukselliseen sisältöömme. Näin lukijamme voivat olla varmoja siitä, että arvostelumme ja muu toimituksellinen sisältömme on rehellistä, eivätkä kaupalliset yhteistyökumppanuutemme vaikuta niihin.

Mikäli kumppanuusyhteistyössä on toteutettu artikkeli, mikä ei ole täysin puolueeton ja sisältää maksettua mainontaa. Tulee tämä ilmi artikkelissa esimerkiksi artikkelin pohjalta löydetyllä tekstillä: “Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisena yhteistyönä”

Miten sivusto ansaitsee rahaa?

Ansaitsemme pienen palkkion sivustomme kumppanilinkeistä. Kun kävijä napsauttaa linkkiä, kyseinen palvelun tarjoaja maksaa meille palkkion – kävijälle ei koidu tästä minkäänlaista haittaa. Näiden palkkioiden ansiosta voimme ylläpitää sivustoamme, maksaa palkkaa ja investoida sivuston kehittämiseen.