Etusivu » Wellpack


Yrityksille

Wellpack Oy on tarjonnut henkilöstövuokrausta, suorarekrytointeja sekä rekrytointimarkkinointia etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikan yrityksille Uudellamaalla vuodesta 2013 asti.

Wellpackin vahva taloudellinen tilanne, hyvät referenssit ja pitkäaikainen kokemus henkilöstöalalta tekevät siitä turvallisen ja luotettavan valinnan. Wellpackilla on erinomainen maine yritysten keskuudessa. Sen vahvuuksiin kuuluvat hyvä yhteydenpito, toimialojen vahva osaaminen sekä tehokas rekrytointiprosessi.

Etenkin teollisuuden ja tuotannon rekrytointeihin erikoistuneena yrityksenä Wellpack tarjoaa ainutlaatuista osaamista ja asiantuntemusta näillä aloilla. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan yrityksille, jotka haluavat löytää parhaat työntekijät nopeasti ja tehokkaasti kyseisille aloille.

Valitsemalla Wellpackin voi olla varma siitä, että saa teollisuuden, logistiikan tai tuotannon rekrytointeihin luotettavan kumppanin.

Työnhakijoille

Wellpack Oy tarjoaa työnhakijoille erilaisia työllistymismahdollisuuksia teollisuuden ja logistiikan aloilta. He lupaavat työnhakijoille nopeaa työllistymistä. “Yksi hakemus – monta työpaikkaa” -malli tarjoaa työnhakijalle mahdollisuuden jättää CV:n ja työhakemuksen, jolloin Wellpack sitten etsii hakijalle sopivan työpaikan työnantajien verkostostaan.

Wellpackin verkkosivuilla esiteltyjen työnantajayritysten perusteella sillä on tarjota laadukkaita työpaikkoja arvostetuissa kotimaisissa yrityksissä. Verkon arvostelut puhuvat myös hyvää kokemuksista Wellpackista.

Wellpack kertoo, että se tunnetaan pitkistä työ- ja asiakassuhteista. Voisin ehdottomasti suositella hakemaan työpaikkaa Wellpackin kautta mikäli teollisuuden, tuotannon, logistiikan ja varaston työpaikat kiinnostaa.

Wellpack
9.5/10