Yhteystyökumppanit

Etusivu » Yhteystyökumppanit

Mikäli teiltä löytyy ymmärrys liidi vetoisesta markkinoinnista ja kumppanuusmarkkinoinnin tärkeydestä kannattaa olla meihin yhteydessä. Käymme seuraavassa läpi Vuokratyäfirmat.fi kanssa yhteistyössä toimimisen tärkeimmät edut, miten saat yrityksesi nostettua listoillamme ja miten voit aloittaa yhteistyön kanssamme.

Miksi tehdä yhteistyötä Vuokratyöfirmat.fi kanssa?

Vuokratyöfirmat.fi on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa yritys vertailusivusto, josta palveluita kiinnostuneet ostajat löytävät tietoa eri palveluntarjoajista, arvosteluita, sekä kaiken oleellisen tiedon. Vuokratyöfirmat.fi sivuston takana toimii tiimi, jolta löytyy vuosien kokemus hakukoneoptimoinnista. Kun palveluista kiinnostuneet ostajat etsivät vuokratyöfirmoja, henkilöstövuokraus- tai rekrytointipalveluita, he löytävät kumppanuussivustollemme. Siksi yhteistyö kanssamme tuo sivustollesi kohdennettua liikennettä, kävijöitä, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita tarjoamistasi palveluista. Kumppaniohjelmaamme osallistuminen on kannattavaa. Tuomme sivustollesi paljon potentiaalisia asiakkaita, joista monet myös ottavat yhteyttä. Vastineeksi työstämme pyydämme vain pientä palkkiota.

Mitä voimme tehdä brändisi hyväksi

Sen lisäksi, että tuomme liikennettä sivustollesi haluamallasi tavalla, kumppanuuteen Vuokratyofirmat.fi kanssa liittyy myös monia muita etuja. Tärkeimpiä näistä ovat kattavat arvostelumme. Käytämme paljon aikaa siihen, että saamme tuotettua rehellisen ja puolueettoman arvostelun liiketoiminnastanne. Näin voimme kertoa ja esitellä yritystänne ennen kuin he ottavat teihin yhteyttä. Näin maholliset uudet asiakkuudet saavat teihin jo paremman tuntuman ennen yhteydenottoa.

Toinen etumme on se, että esittelemme yrtiystänne top-listoilla. Ne näkyvät ainakin kerran kaikilla sivustomme pääsivuilla. Tekemällä yhteistyötä kanssamme yrityksenne näkyy top-listoillamme ja tuo mahdollisesti vielä enemmän liikennettä sivustollesi. Linkkimme voivat halutessanne johtaa suoraan haluamaasi laskeutumissivulle, jotta uusien asiakkuuksien on helppo ottaa teihin yhteyttä. Näiden linkkien kautta tulee jo valmiiksi kiinnostuneita ostajia, toisin kuin esimerkiksi Googlesta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä etunamme on se, että tuomme lisää backlinkkejä sivustollesi useilta eri sivuilta, mikä on erinomainen asia sivustosi hakukoneoptimoinnin kannalta. Yrityksenne saa näin lisänäkyvyyttä hakukoneissa kuten Googlessa.

Näin pääset Vuokratyöfirmat.fi listoille

Yhteistyö Vuokratyöfirmat.fi kanssa on suoraviivaista ja helppoa. Käsittelemme prosessia yksityiskohtaisemmin alla. Mutta ensin haluamme kertoa niistä vaatimuksista, joita meillä on kaikille listoillemme pääseville yhteistyökumppaneillemme.

Vaatimukset listallemme pääsyyn

Kun teemme yhteistyötä sivuston kanssa, lähetämme täydellisen luettelon kaikesta tarvitsemastamme. Tämä sisältää esimerkiksi grafiikat, jotka voidaan esitellä arvostelusi sekä sivustollamme olevien listausten yhteydessä. Me edellytämme saavamme myös kaikki tiedot yrityksen palvelumuodoista, sekä toimialat joilla yrityksenne palvelee tai on erikoistunut. Saatamme haluta tietoja myös uusista tiedotteista, jotta voimme esitellä niitä sivustomme uutisartikkeleissa.

Arvostelumme ovat 100 % puolueettomia

Me Vuokratyöfirmat.fi:lla olemme ylpeitä siitä, että olemme avoin ja rehellinen tietolähde toimialojen palveluntarjoajista. Siksi meidän on edellytettävä, että kumppaneillamme ei ole sananvaltaa siihen, miten arvioimme ja arvostelemme yrityksiä. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö yrityksenne voisi ehdottaa korjauksia, mikäli sivustollamme on virheitä tai korjattavaa. Vaan, että yhteistyökumppanimme eivät voi vaikuttaa mielipiteisiin.

Miten tehdä yhteistyötä kanssamme

Ensimmäinen askel on ottaa meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla. Tämän jälkeen joku kumppanuus-vastaavista ottaa sinuun pian yhteyttä puhelimitse ja kertoo lisää yhteistyökumppanuudesta.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Lähetä yhteistyötiedustelusi sähköpostitse osoitteeseen info@vuokratyofirmat.fi.